Tänk på att aktuella nyheter ligger först.

Västerås Nationella utställning

Då var det dags igen. Hunduställning och denna dag väldigt nära och bra, västerås. Idag hade vi med Tweed Take The Hat Off, Samson som nu blivit 2 år gammal och även Tweed Turning Corners, Unibet.
Domare för dagen var Moa Persson.

Samson var först ut, han gjorde vad han skulle och vann sin klass, Exellent med CK och sedan även Bästa Hane och fick cert, vilket nu gjorde honom till Svensk Utställnings Champion, även Norsk då han redan hade ett cert i Norge.

Med idag var även Tweed Telling Another Story, Milly-Molly, med matte Anna i kopplet, hon gick i juniorklass, här slog man till med ett Exellent och det var vi väldigt nöjda med.

Sedan var det Unibets tur. Hon hade bara varit med en gång innan och det är alltid lite nervöst hur de nu skall uppföra sig i ringen, men Unibet visade var skåpet skulle stå och vann först sin klass med Excellent och Ck, fortsatte med att bli Bästa Tik, uppförde sig som om hon inte gjort något annat. Unibet fick sedemera sitt första Cert.

Slutligen blev Samson Bir och Unibet Bim. Samson lyckades sedan även bli utplockad i semifinal i terriergruppen, en bra dag för Kennel Tweed.

TRANSLATE