Tänk på att aktuella nyheter ligger först.

Skotten debuterar!

Hundutställning igen. Denna gången Eskilstuna Vilsta och premiär för Nordic Terrier Show, en storartad tillställning som kommer att bli ännu bättre och större (fler anmälningar) nästa år.
Westien Nora, Tweed Time For Me, tyckte just det att jag behövde ge More Time For Me, och ville inte alls i ringen denna veckan heller, dock ser vi förbättringar utanför ringen, men det är ju inte mycket hjälp i ringen. Tyvärr så fick Nora ett Very Good, hon brydde sig nog inte så mycket om detta, mer handlern (jag) som fick mig en törn (har inte fått VG innan). Vi tar nya tag med Nora en annan gång, för hon är väldigt fin och så hemskt söt, skam den som ger sig.

Sedan var det lilla ny tillskottet Skotten Hannas tur. Hanna som nu hunnit bli 5 månader gammal heter Perhaps Song To Remember, hon flyttade in i Dunderbo för ett tag sedan och har full show där för det mesta, detta fortsatte hon genast med även på hundutställning, fick ett smeknamn Kajsa Kavat så kanske ni förstår. Hon gjorde succé både utanför ringen och i, traskade på som om hon inte gjort annat. Hon blev BIR valp 4-6 månader i den mördande konkurrens (sig själv) men sen fick hon visa vad hon gick för i stora ringen, där hon slutade som BIS-2 Valp 4-6 månader. Väldigt glada är vi över detta lilla krutpaket, kul att stiga in i Skotteringen igen, ses åter framöver.

C:UsersCinaAppDataPictures. Bilder TweedPerhaps Song To Remeber, Hanna, 5 mån

Tack Thomas Hagström för det fina kortet.


Ett litet försök

Ett litet försök gjorde fina lilla Nora, försök att bli eventuell utställningshund, i Österbybruk Lördagen den 24 maj. Nora som heter Tweed Time For Me, tyckte kanske inte att detta var det roligaste hon gjort, matte Kristina gjorde tappra försök att stäka hennes självförtroende och vi lyckades nästan =). Nora gick i öppenklass och fick ett Excellent, domaren tyckte mycket om henne och vi är väldigt glada för priset. Tack för att vi får låna Nora, vi gör ett försök till inom kort.

TRANSLATE