Tänk på att aktuella nyheter ligger först.

Norge resa dag 2

Dag 2 på norge resan. Efter en kväll med bästa norgesällskapet Kristin och alla hundar. Det går var 2 personer och 8 hundar i ett rum, bara lite gruff.

Andra utställningsdagen Norsk Kennelklubb Sandefjord.
I hård konkurrens, ringa men hård, så struttade Amy ännu gladare utomhus och lyckades charma sig till Bästa tik. Hon fick därmed sitt norska nordic cert. Slutade dagen som BIM. 
En mycket lyckad norge resa, på många sätt.


Norge resa dag 1

Självklart innehåller året en eller två norge resor.

Börjar med Norska Terrierspecialen med Tina Deipenbrook som domare.
Det är Amy, Tweed Timely, som fortsätter vara med på utställning för året och idag blev hon 2:a i championklass och 2:a bästa tik med cert, vilket gjorde henne till Norsk utställningschampion. Duktig Amy!


Westiealliansen officiella utställning

Årets Westie händelse är den officiella rasklubbsutställningen. I år var vi ute på Gålö, tyvärr så var vädret inte med oss, kallt och regnit är inte optimalt för hundutställning. En lite skral skara Westiesar fanns på plats. Dagens domare var John Griffin. Vi hade inte en strålande dag gällande resultaten, den som gjorde bäst ifrån sig var Amy, Tweed Timely, som blev 4 i championklass. På plats fanns också Simon, Tweed Tea Time och Milly, Tweed Telling Another Story med matte Anna.

En trevlig dag trotts vädret, hoppas på bättre väder och uppslutning nästa år!


Skåne runda Dag 2

Dagens utställning tog plats i Hässleholm. Domare Geir Flykt Pedersen.

Amy (Tweed Timely)  pinnade på och blev bästa tik och sedan även BIM, med ett Nordic cert till i bagaget.

 


Skåne runda Dag 1

En liten utställningstripp till skåne tillsammans med resesällskapet Anna-Karin och några border terrier.

Vi körde ner till Hörby under natten, inte bästa resan, inte pigg när vi kom fram och det var tur att Westie gick sent i ringen så jag kunde sova en stund i tältet först.

Vi hade bara med oss Amy, Tweed Timely i championklass. Domare för dagen var Mary Hogarty. Inte många Westie på plats och Amy slutade dagen med ett Bäst i Rasen.

 

Lite drama med vårt boende men tillslut fick vi i alla fall ett rum och fick lite sömn inför morgondagens äventyr.


TRANSLATE