Tänk på att aktuella nyheter ligger först.

Dubbel utställning Norge

Utställnigsresa till Norge.

Lördag 29 april och Söndag 30 april i Kristiansand.

En liten tur för matte, Vera, Ellie, Dottie och Haley, alla skulle dock inte ställas ut, men en helg hemmifrån.

Lördag 29 april ställdes Dottie, Tweed Timeless Theme ut, hon var inte en hund av domarens smak och fick bara ett excellent. Det var en chansning, höglöp och lite loj, men vem minns en fegis, måste försöka för att vinna.

Söndag 30 april, då var det Haleys tur, Tweed Trouble Loves Me, hon gör föresten skäll för sitt namn. Hon vann sin klass, och slutade som 2:a bästa tik. MEN efter en junior, som redan vunnit sina cert, så Haley fick med sig ett norskt cert och ett norskt cacib. 

Målet för resan uppnått!


Utställning Västerås

Utställninng Västerås söndagen den 23 april

Domare: Jussi Limatainen, Finland

Bara Dottie, Tweed Timeless Theme idag. Som fortsatte på samma fina vis hon gjort, vann sin klass, blev bästa tik och tog sitt sista cert. Blev sedan BIM. Nu fick hon då sin titel Svensk utställnings champion.

Duktig Dottie


Utställning Sundsvall

Utställning i Sundsvall söndagen den 16 april.

Domare, Cindy Pettersson.

Inte många Westie på plats, typ inga, vilket gjorde att jag tog ett lite dumt beslut, ställa ut både Haley, Tweed Trouble Loves Me och Dottie, Tweed Timeless Theme. Där jag även tog beslutet att låta någon annan visa Haley, kanske inte ett beslut jag tar igen, då hon inte kan uppföra sig utan sin matte, där resultatet blev att hon endast fick excellent. 

Dottie skötte sig med matte och blev bästa tik med sitt andra cert och sedan BIM.

Så ändå nöjd men fundersam 


Gabby flyttat

Gabby kommer att flytta på prov till en ny familj. 
Hoppas det går bra och att det kommer bli hennes hem framåt.

Har fått många frågor kring varför vi önskar hitta en familj med hund, om det verkligen är nödvändigt. Gabby är uppfödd av oss, har bott hela sitt liv hos oss, vi känner henne, en snäll hund som tycker om folk och sina kompisar hemma. Hon vill ha en kompis som hon kan leka med, sova med och ut och gå med. Många hundar vill vara centrum av all uppmärksamhet, men Gabby är inte den hunden, just nu. Tycker nog att man får respektera våran önskan, inte ifrågasätta våra önskemål. 

 

TRANSLATE