Tänk på att aktuella nyheter ligger först.

Ransäter

Trevlig utställningsdag i Ransäter, trevligt sällskap det vill säga, vädret var inte riktigt på vår sida när Westisarna skulle in i ringen. Idag var det tillslut dags för debut i ringen för Amy, Tweed Timely.

Hon var ensam i unghundsklass och uppförde sig utmärkt, i bästa tik så blev hon väldigt bekymrad över hundarna dom gick efter henne, vi måste visst träna på att gå först om man ska bli itställningshund. Amy slutade som 4:a bästa tik med R-cert och det var inte så dålig start. 


Westiealliansens officiella utställning

Westiealliansens årliga officiella utställing är årets huvudpunkt för en Westie uppfödare. Här träffas vi alla Westie fantaster från runt om i landet, eller i alla fall nästa, vi var många som var där.

Domare för dagen var Mrs Shauna Fryer, Kennel Hopecharm

En lagom dag för Tweed, Tweed Take The Hat Off aka Samson, blev 3:a i championklass och Tweed Telling The Next Story aka Vera blev 4:a i championklass. 

Vi hade en trevlig dag trotts att vi har tappat lite glamouren över vår fina utställning, behöver jobba på många saker tills nästa år för att försöka få denna utställning till årets höjdpunkt igen. 

TRANSLATE