Tänk på att aktuella nyheter ligger först.

Valparna är sålda

Valparna har nu vuxit upp och är snart flyttklara. Alla har fått nya familjer.


Långresa dag 1

Ibland så måste jag bara utmana ödet lite och se vad man kan prestera på så kort tid som möjligt. Denna gången innebar det resa till Danmark Vejen, fortsätta vidare till Polen, för att åka tillbaka till Danmark igen och sen hem.

Och jovisst det går att utföra. Bra att tänka på, sov i tältet när du kan.

På resan förutom de två maskothundarna Vera och Julie, var då Amy, Tweed Timely, när hon ändå är på gång. Sedan har vi lånat med oss fin sällskap i hanen Sokrates, Kriswestin Yessman. Vi har inte rest ihop innan men Sokrates finner sig snart i resesällskapet och mig.

Första dagen Danmark Vejen, domare Knut Sigurd Wilberg, Dansk Kennelklubb och Nordic utställning.

Sokrates började i öppenklass, visade sig utmärkt med sin nya handler (jag), vann öppenklassen fortsatte storstilat med att bli Bästa Hane, med både Danskcert och Nordic Cert. 

Amy ville ju inte vara sämre och från championklass travade även hon till sig Bästa Tik. Med Dansktcert och Nordic Cert. Detta betyder dock att hon nu blev Dansk champion, Nordisk champion och nya Nordic CH (nordiskt show champion), som första Westie Tik i norden, första Westie med titeln registrerad. Vilken tös.

Sokrates blev sedemera BIR och Amy BIM. Dagen slutade inte där, vi skulle ju förvisso åka 70 mil till Polen men måste ju ändå gå in i gruppen. Tur var väll det för inte nog med allt, Sokrates lyckades plocka en 3:de plats. Duktig pojke!

Nu åker vi vidare mot nytt land.


Norge resa dag 2

Dag 2 på norge resan. Efter en kväll med bästa norgesällskapet Kristin och alla hundar. Det går var 2 personer och 8 hundar i ett rum, bara lite gruff.

Andra utställningsdagen Norsk Kennelklubb Sandefjord.
I hård konkurrens, ringa men hård, så struttade Amy ännu gladare utomhus och lyckades charma sig till Bästa tik. Hon fick därmed sitt norska nordic cert. Slutade dagen som BIM. 
En mycket lyckad norge resa, på många sätt.


Norge resa dag 1

Självklart innehåller året en eller två norge resor.

Börjar med Norska Terrierspecialen med Tina Deipenbrook som domare.
Det är Amy, Tweed Timely, som fortsätter vara med på utställning för året och idag blev hon 2:a i championklass och 2:a bästa tik med cert, vilket gjorde henne till Norsk utställningschampion. Duktig Amy!


Westiealliansen officiella utställning

Årets Westie händelse är den officiella rasklubbsutställningen. I år var vi ute på Gålö, tyvärr så var vädret inte med oss, kallt och regnit är inte optimalt för hundutställning. En lite skral skara Westiesar fanns på plats. Dagens domare var John Griffin. Vi hade inte en strålande dag gällande resultaten, den som gjorde bäst ifrån sig var Amy, Tweed Timely, som blev 4 i championklass. På plats fanns också Simon, Tweed Tea Time och Milly, Tweed Telling Another Story med matte Anna.

En trevlig dag trotts vädret, hoppas på bättre väder och uppslutning nästa år!


TRANSLATE