Tänk på att aktuella nyheter ligger först.

Amy har fått valpar

Söndag den 28 februari fick Amy (Tweed Timely) sin andra kull valpar. Denna gången ligger två fina små pojkar i valplådan. Pappa till kullen är norska Kriswestin Yessman, Sokrates. Valparna är redan tingade.


Westievalpar

2021 började hoppfullt. Tidigt den 3 januari fick Ellie (Burneze Dream Date) sin första kull valpar. Två stora fina tikar ligger nu med sin mamma och växer i valphagen.

Stolt pappa till valparna är Simon (Tweed Tea Time).

Vi håller nu på med den långa processen att hitta ett hem till en av tik valparna. Ni som skickat intresse anmälan till oss innan kommer bli kontaktade för vidare frågor. Det är väldigt många som är intresserade, målet är att hitta det perfekta hemmet till just denna valp. 
Om ni ännu inte fått något mail från oss kan man påminna om man är intresserad fortfarande till chasselgren@outlook.com

ellievalpar


Ebba har flyttat

Ebba har flyttat till sin nya familj. Tack till alla som har vissat intresse för henne, det har tagit lite tid men vi ville hitta det perfekta hemmet till just henne.

 


Vi har en ungtik till salu

Ebba 2år skulle vilja få en egen familj.

En väldigt glad och lekfull tik, som behöver ha ett hem med en annan hundkompis, tror inte ras spelar någon roll. Men kommer inte flytta till ett hem som ensamhund. Hon är framåt och nyfiken, har bott hemma hos oss hela sitt liv. Om ni tro ni har ett passande hem till Ebba, ring mig eller skicka ett mail och berätta om er själva och hur vardagen skulle se ut för er nya familjemedlem. 
Telefon Catharina 070-651 61 02 eller chasselgren@outlook.com


Många vill ha Westievalpar

Väldigt många är intresserade av Westie just nu. Jätteroligt. Dock så har vi just nu inga valpar på gång. Eventuellt kanske till sen höst/vintern 2020, om allt går som det skall.

 


TRANSLATE