Tänk på att aktuella nyheter ligger först.

Vi har en ungtik till salu

Ebba 2år skulle vilja få en egen familj.

En väldigt glad och lekfull tik, som behöver ha ett hem med en annan hundkompis, tror inte ras spelar någon roll. Men kommer inte flytta till ett hem som ensamhund. Hon är framåt och nyfiken, har bott hemma hos oss hela sitt liv. Om ni tro ni har ett passande hem till Ebba, ring mig eller skicka ett mail och berätta om er själva och hur vardagen skulle se ut för er nya familjemedlem. 
Telefon Catharina 070-651 61 02 eller chasselgren@outlook.com


Många vill ha Westievalpar

Väldigt många är intresserade av Westie just nu. Jätteroligt. Dock så har vi just nu inga valpar på gång. Eventuellt kanske till sen höst/vintern 2020, om allt går som det skall.

 


Valparna växer

Valparna växer och snart kommer hanen Morris flytta till sin egna familj. Tiken Gaby kommer att stanna kvar hos oss. 

IMG_20200401_144240


Valpmys

Valparna växer och frodas. Nu bor vi i hage och äter riktig mat. 

3,5 vecka på korten.Har också fått sina namn Gaby och Morris.

IMG_20200303_165713IMG_20200303_165538


Amy fått sin första kull

Nu har Amy (NORD UCH NORDIC CH SV-19 Tweed Timely) fått sin första kull valpar. I lådan finns två tjocka bebisar som växer och frodas som de skall, en hane och en tik. Valparna är redan tingade.

Pappa till valparna är Simon (C.I.B NORD CH NV-18 Tweed Tea Time). Blir spännande och följa valparna, som redan är har fått sina stamtavle namn Tweed Toy Soldier och Tweed Toy Story.

 

Amy och valparna

Vi kommer eventuellt para en tik till våren.

Men söker ni Westie titta på rasklubbens hemsida www.westiealliansen.se för att hitta aktuella valpar till salu eller telefonnummer till uppfödare för att ringa runt.

 


TRANSLATE