Tänk på att aktuella nyheter ligger först.

Utställning Västerås

Utställninng Västerås söndagen den 23 april

Domare: Jussi Limatainen, Finland

Bara Dottie, Tweed Timeless Theme idag. Som fortsatte på samma fina vis hon gjort, vann sin klass, blev bästa tik och tog sitt sista cert. Blev sedan BIM. Nu fick hon då sin titel Svensk utställnings champion.

Duktig Dottie


Utställning Sundsvall

Utställning i Sundsvall söndagen den 16 april.

Domare, Cindy Pettersson.

Inte många Westie på plats, typ inga, vilket gjorde att jag tog ett lite dumt beslut, ställa ut både Haley, Tweed Trouble Loves Me och Dottie, Tweed Timeless Theme. Där jag även tog beslutet att låta någon annan visa Haley, kanske inte ett beslut jag tar igen, då hon inte kan uppföra sig utan sin matte, där resultatet blev att hon endast fick excellent. 

Dottie skötte sig med matte och blev bästa tik med sitt andra cert och sedan BIM.

Så ändå nöjd men fundersam 


Gabby flyttat

Gabby kommer att flytta på prov till en ny familj. 
Hoppas det går bra och att det kommer bli hennes hem framåt.

Har fått många frågor kring varför vi önskar hitta en familj med hund, om det verkligen är nödvändigt. Gabby är uppfödd av oss, har bott hela sitt liv hos oss, vi känner henne, en snäll hund som tycker om folk och sina kompisar hemma. Hon vill ha en kompis som hon kan leka med, sova med och ut och gå med. Många hundar vill vara centrum av all uppmärksamhet, men Gabby är inte den hunden, just nu. Tycker nog att man får respektera våran önskan, inte ifrågasätta våra önskemål. 

 


Utställning Södertälje

Östsvenska terrierklubbens utställning lördagen den 4 mars.

Dagens domare var Svante Frisk.

Vi hade bara med Dottie, Tweed Timeless Theme som inte har varit i utställningsringen sedan september 2019, inte heller i ett utställningskoppel kom jag på.

Men det gick väldigt bra, hon travade på glatt och lyckades inte bara vinna sin klass, inte bara bli bästa tik med cert, inte bara bli bäst i rasen utan även bli placerad som nummer 4 i Best in Show. En dag att minnas.


3 Årig tik söker nytt hem

Vi har bestämt oss för att hitta ett hem åt vår tik Gabby. 
Gabby är en glad och trevlig Westie tik som i början av februari fyller 3 år. Hon älskar att få vara med och tycker om att få röra på sig. En riktigt snäll hund. Men hon passar inte för att gå vidare i avel och då känner vi att hon skulle kunna få hitta ett nytt alldelses eget hem.

Gabby har inte mång krav, men vi tror att hon kommer må bäst om hon får bo med en kompis. Ras spelar mindre roll, men en tik bör det nog var.

Vi letar inte efter någon fodervärd utan Gabby är till salu.

Är ni intresserade, kontakta Birgitta på 070-635 24 65 eller Catharina på 070-651 61 02 (endast kvällstid)


TRANSLATE