Tänk på att aktuella nyheter ligger först.

Att tänka på

Viktigt att tänkta på att ni inte kan lämna valpförfrågningar här i bloggen. Här ser vi inte några kontaktuppgifter eller mailadresser. 

Som jag skriver nedan, kommer vi meddela om och när vi har valpar, då kan man lämna in sitt intresse för en valp, via de kontakt uppgifter vi lämnar.

// Catharina


Nya rutiner för Valp hos oss

Då trycket är så otroligt stort efter Westie valpar just nu, har det blivit omöjligt att ha kontroll på alla intresserade per mail. Så vi har bestämt att vi kommer meddela här på vår hemsida, när vi har valpar som är till salu. Då kontaktar man oss och meddelar sitt intresse. Vi hoppas det blir mer hanterbart och bättre för oss alla. 


Amy har fått valpar

Söndag den 28 februari fick Amy (Tweed Timely) sin andra kull valpar. Denna gången ligger två fina små pojkar i valplådan. Pappa till kullen är norska Kriswestin Yessman, Sokrates. Valparna är redan tingade.


Westievalpar

2021 började hoppfullt. Tidigt den 3 januari fick Ellie (Burneze Dream Date) sin första kull valpar. Två stora fina tikar ligger nu med sin mamma och växer i valphagen.

Stolt pappa till valparna är Simon (Tweed Tea Time).

Vi håller nu på med den långa processen att hitta ett hem till en av tik valparna. Ni som skickat intresse anmälan till oss innan kommer bli kontaktade för vidare frågor. Det är väldigt många som är intresserade, målet är att hitta det perfekta hemmet till just denna valp. 
Om ni ännu inte fått något mail från oss kan man påminna om man är intresserad fortfarande till chasselgren@outlook.com

ellievalpar


Ebba har flyttat

Ebba har flyttat till sin nya familj. Tack till alla som har vissat intresse för henne, det har tagit lite tid men vi ville hitta det perfekta hemmet till just henne.

 


TRANSLATE