Tänk på att aktuella nyheter ligger först.

Valparna är sålda

Nu har valparna hittat sina nya ägare och kommer flytta om ett par veckor. En tik kommer stanna kvar i med oss. 

Nästa valpkull planeras redan till hösten, så får vi se hur det går.


Resa till Danmark

Helgen 16 och 17 juni styrde vi mot Danmark. 
Dubbelutställning i Vejen, två Internationella utställningar. Det var dags att damma av Tweed Tea Time aka Simon, inte ställts ut officiellt sedan mars 2017, så det var på tiden, han har heller inte varit utan för Sverige så detta var riktigt roligt. Sällskap fick han av Tweed Telling The Next Story aka Vera, som haft en framgångsrik vår och nu skulle få testa i lite mer konkurrens över sundet.

Dag 1. Lördag domare Hans Erhart Grüttner, 24 deltagar
Simon vann championklassen och blev 2:a bästa hane, efter sin väldigt fina far Cilvisund's Contadour som nu mer är veteran, vilket också betyder att Simon fick Cert och Cacib! Nu kunde han också lägga till Dansk Champion.
Vera blev 2:a i öppenklass och 2:a bästa tik med R-Cert och R-Cacib.
En bra dag för Kennel Tweed =)

Dag 2. Söndag domare Kevin Brown
och Simon gör det igen, vinner champion klassen och blir 2:a bästa hane efter sin far, och ytterligare ett Cacib i bagaget.
Vera vann öppenklassen och blev bästa tik, med Cert och Cacib, och kan också nu kalla sig Dansk Champion, blev sedemera BIM.
Ytterligare en bra dag för Kennel Tweed.

En lyckad resa!


Valparna är här!

Under onsdag kvällen den 9 maj föddes det Westie valpar i dunderbo. 3 hanar och 2 tikar såg dagens ljus, mamma Qia (Tweed Timeless) skötte allt som hon skulle och nu är det lugnt i valplådan. Pappa till valparna är Simon (Tweed Tea Time).

Nu hoppas vi att allt fortsätter som det skall, många är intresserade av valpar just nu, alla som skickat mail och ringt kommer vi kontakta, men inte förens lite tid gått och valparna fått chansen att växa på sig lite. 

IMG_0793


Välkommen Ellie

Med oss hem från England i mars hade vi ett nytt tillskott till kenneln.
Burneze Dream Date aka Ellie, flyttade in och passade genast in i resterande flocken, en glad och mycket positiv tös med ett starkt temperament och psyke. Nu skall hon få växa upp innan hon gör officiell debut i de svenska utställningsringarna.

Tack Marie och Ann för förtroendet!

 


Utställning i Västerås

Hundutställning igen, denna gång väldigt nära, Västerås. Vera Tweed Telling The Next Story, fick även idag representera kennel Tweed ch det med bravur! Hon imponerar med sitt showiga temperament och att hon även har något under pälsen uppskattas av domarna. Hon blev även idag Bäst I Rasen och fick sitt andra cert, slutade dagen med en andra plats i gruppen 😃

IMG_0788IMG_6725 - kopia


TRANSLATE