Tänk på att aktuella nyheter ligger först.

Vera har fått valpar

Natten den 4 september kom då tillslut Vera och Stings valpar. 2 hanar och 1 tik ligger nu och jäser i lådan. Dunderklumparna har dubblat sin vikt på en vecka. Nu håller vi tummarna att allt fortskrider som det skall. 

Utan att ha gjort allt för stora planer ännu, så vet vi att dessa valpar vill vi ha i närheten av oss. 

C8377858-E0EE-4A3E-8A40-B7B72E55A0A2  88DC2E5E-746C-4721-B4B3-2558A30D6787


Högbo

Utställningsdags igen. Andra gången ut i ringen för Amy, Tweed Timely. 

Hon lärde sig en del från förra gången och idag visade hon sig från sin bästa sida hela vägen. Först vann hon unghundsklassen och sedan lyckades hon också bli bästa tik med sitt första cert och även nordiskt cert, samt BIR. Domare för dagen var Göran Bodegård. 

A163552B-543F-4415-91A8-05F6CF47A090


Vera väntar valpar.

Vår Vera, Tweed Telling The Next Story väntar valpar.  Den stolta fadern är Sting, Strongman From Superbia. Valparna väntas komma i början på september.


Ransäter

Trevlig utställningsdag i Ransäter, trevligt sällskap det vill säga, vädret var inte riktigt på vår sida när Westisarna skulle in i ringen. Idag var det tillslut dags för debut i ringen för Amy, Tweed Timely.

Hon var ensam i unghundsklass och uppförde sig utmärkt, i bästa tik så blev hon väldigt bekymrad över hundarna dom gick efter henne, vi måste visst träna på att gå först om man ska bli itställningshund. Amy slutade som 4:a bästa tik med R-cert och det var inte så dålig start. 


Westiealliansens officiella utställning

Westiealliansens årliga officiella utställing är årets huvudpunkt för en Westie uppfödare. Här träffas vi alla Westie fantaster från runt om i landet, eller i alla fall nästa, vi var många som var där.

Domare för dagen var Mrs Shauna Fryer, Kennel Hopecharm

En lagom dag för Tweed, Tweed Take The Hat Off aka Samson, blev 3:a i championklass och Tweed Telling The Next Story aka Vera blev 4:a i championklass. 

Vi hade en trevlig dag trotts att vi har tappat lite glamouren över vår fina utställning, behöver jobba på många saker tills nästa år för att försöka få denna utställning till årets höjdpunkt igen. 


TRANSLATE