Tänk på att aktuella nyheter ligger först.

Amy fått sin första kull

Nu har Amy (NORD UCH NORDIC CH SV-19 Tweed Timely) fått sin första kull valpar. I lådan finns två tjocka bebisar som växer och frodas som de skall, en hane och en tik. Valparna är redan tingade.

Pappa till valparna är Simon (C.I.B NORD CH NV-18 Tweed Tea Time). Blir spännande och följa valparna, som redan är har fått sina stamtavle namn Tweed Toy Solider och Tweed Toy Story.

 

Amy och valparna

Vi kommer eventuellt para en tik till våren.

Men söker ni Westie titta på rasklubbens hemsida www.westiealliansen.se för att hitta aktuella valpar till salu eller telefonnummer till uppfödare för att ringa runt.

 


Valparna är sålda

Valparna har nu vuxit upp och är snart flyttklara. Alla har fått nya familjer.


Norge resa dag 1

Självklart innehåller året en eller två norge resor.

Börjar med Norska Terrierspecialen med Tina Deipenbrook som domare.
Det är Amy, Tweed Timely, som fortsätter vara med på utställning för året och idag blev hon 2:a i championklass och 2:a bästa tik med cert, vilket gjorde henne till Norsk utställningschampion. Duktig Amy!


Westiealliansen officiella utställning

Årets Westie händelse är den officiella rasklubbsutställningen. I år var vi ute på Gålö, tyvärr så var vädret inte med oss, kallt och regnit är inte optimalt för hundutställning. En lite skral skara Westiesar fanns på plats. Dagens domare var John Griffin. Vi hade inte en strålande dag gällande resultaten, den som gjorde bäst ifrån sig var Amy, Tweed Timely, som blev 4 i championklass. På plats fanns också Simon, Tweed Tea Time och Milly, Tweed Telling Another Story med matte Anna.

En trevlig dag trotts vädret, hoppas på bättre väder och uppslutning nästa år!


Skåne runda Dag 2

Dagens utställning tog plats i Hässleholm. Domare Geir Flykt Pedersen.

Amy (Tweed Timely)  pinnade på och blev bästa tik och sedan även BIM, med ett Nordic cert till i bagaget.

 


TRANSLATE